Niet via internet bestellen? Bel ons!
Wilt u liever niet via het internet bestellen dan kan dat ook. Belt u ons op 085-4868546 en geef uw bestelling door. U kunt de rekening dan via de bank betalen.

BestellenWanneer u ervoor kiest om een account aan te maken, worden uw gegevens opgeslagen in onze database. Deze gegevens worden alleen gebruikt om u te informeren over de orders en om een orderhistorie op te bouwen.


Bestelproblemen? Bel met 085-4868546 of mail met info@goeiekoeien.nl.

Uw account

U staat nu op het punt om in te loggen. Wanneer u terug wilt gaan en niet wilt inloggen kunt u op 'Persoonsgegevens' hierboven klikken.


Bestelproblemen? Bel met 085-4868546 of mail met info@goeiekoeien.nl.

Extra voordelig

Doordat de koe direct van de boerderij naar de slager gaat besparen we onnodige kosten. Dit betekent dat u slechts € 14,67 per kilo voor dit duurzame rundvlees betaalt! Dat is minder dan wat u betaalt in de meeste supermarkten. Eerlijk en vers vlees direct van de boer hoeft niet duur te zijn.

U krijgt onder meer:

Hollandse biefstuk
Kogel- en haasbiefstuk
Rosbief en/of bieflappen
Magere stooflappen zoals sucadelappen 
Riblappen
Entrecote
Poulet
Magere runderlappen
Gehakt
Eventueel schenkel, mergpijpjes.

U krijgt wat u bestelt

U koopt samen een koe en bestelt één (of meer) vleespakket(ten).

Wij maken vooraf een inschatting van het aantal vleespakketten dat we ervan kunnen maken. Is een beetje natte vinger werk want geen koe is hetzelfde en aan de buitenkant kan je lang niet altijd zien wat een koe gaat doen. Dus het kan dat we een koe hebben met veel biefstuk, en een andere keer kunnen we minder gehakt maken. Die variatie vindt u terug in uw vleespakket.

Voor aflevering vragen we aan de kopers van de koe of ze belangstelling hebben voor orgaanvlees, tong, etc. Als dat zo is dan stoppen we het erbij.

Bestel uw pakket